MNB - 2
MNB

Hírek

17 medállal tértek haza Zalaegerszegről a Leo Karate-do SE sportolói

2014. május 22., 18:53

A legeredményesebb szombathelyi kartékáknak Gerebics Márton és Németh Zsuzsanna bizonyultak, akik egyaránt két-két első helyezést értek el.

17 medállal tértek haza Zalaegerszegről a Leo Karate-do SE sportolói

Második alkalommal rendezték meg Zalaegerszegen a Haru Kupa küzdelmeit. A szervezők Szombathelyről a Leo Karate-do SE sportolóit hívták meg a viadalra. Gál Róbert tanítványai végül 9 arany-, 5 ezüst-, valamint 3 bronzérmet hoztak haza a zalai megyeszékhelyről.

Gál Róbert vezetőedző, Leo Karate-do SE
“Ezen a versennyel nagyon meg vagyok elégedve, Minden nagyon jól jött  ki. legtöbb gyerek kihozta magából a maximumot. Talán az egyik legjobban sikerült versenyünk volt.”

A Leo Karate-do SE versenyzői közül kiemelkedett Németh Zsuzsanna és Gerebics Márton teljesítménye. Gerebics Márton a 10-11 esztendős fiúk között formagyakorlatban és küzdelemben is első helyen végzett.

Gerebics Márton versenyző, Leo Karate-do SE
“Nagyon örültem ennek a szereplésnek és ennek a két aranyéremnek. Ebben a versenyben nagyon sok munka van. Az utóbbi hetekben nagyon összeszedtem magamat. Mindent kihoztam magamból a versenyen és az edzésen is.”

A megszokottól egy picit elmaradt a szereplése Gál Enikőnek. Ugyan a formagyakorlatban ezúttal is legyőzhetetlennek bizonyult, ám küzdelemben csupán a negyedikként zárt a 18-20 éves korosztály  női mezőnyében.

Gál Enikő versenyző, Leo Karate-do SE
“Igazából el voltam fáradva, mert bíráskodtam is az egész versenyen. Ez szellemileg nagyon lefáraszt. Formagyakorlatnál még tudtam koncentrálni nagyon jól, sikerült is megszereznem az első helyet. Számítottam is rá, Igazából küzdelemben is csupán egy ponton múlott az egész, de ott már nem tudtam úgy koncentrálni.”

A Leo Karate-do SE  sportolói közül a fiatalabbak számára most egy hosszabb pihenő következik. Az élversenyzők viszont minden bizonnyal egy lengyelországi és egy svájci viadalon lépnek majd tatamira.