MNB - 2
MNB

Hírek

10 karate érem

2014. november 12., 16:37

Összesen tíz érmet hoztak haza a Leo Karate-do SE sportolói a Tökölön rendezett országos bajnokságról. A szombathelyi klub versenyzői négy kategóriában is verhetetlennek bizonyultak.

10 karate érem

Hét versenyzővel vett részt a Tökölön megrendezett Nyílt Országos Karate Bajnokságon a szombathelyi Leo Karate-do SE. Gál Róbert tanítványai végül négy arany-, egy ezüst-, valamint öt bronzéremmel a tarsolyukban tértek haza a viadalról. Tóth Virág és Németh Zsuzsanna egy-egy, míg Takács Klaudia két első helyezést is begyűjtött. A vasi klub az összesített ponttáblázaton is előkelő helyen zárta a Goju-ryu Sziget Kupa névre keresztelt viadalt.

Gál Róbert vezetőedző, Leo Karate-do SE
“Előzetesen maximálisan elégedett lettem volna, nem is számítottam ennyi éremre. Főleg úgy, hogy vittünk pár kezdő versenyzőt is kipróbálni. Mindenki kihozta tényleg magából a maximumot. Nagyon büszke vagyok rájuk. Ez ragyogó teljesítmény. Büszke vagyok arra is, hogy sikerült öregbítenünk a városunk hírnevét.”

A tervek szerint a szombathelyi klub sportolói idén már csak hazai erőfelmérőkön indulnak el. Legközelebb a Szigetszentmiklóson megrendezésre kerülő diákolimpián lépnek tatamira, ahol a Leo Karate-do SE négy tehetséges fiatal versenyzővel képviselteti majd magát.